17:e inte feb inte maj utan Juli

Va är sommaren är inte det juni juli augusti? och om det då är den 17:e juli så har vi alltså kommit över på den sista hälften av sommaren. Dem senaste veckorna har ju regnat bort och nu ser det t som att där är ytterligare ett åskväder på väg in. Var har sommaren tagit vägen. Några veckor i början var ju guttan kräm. Nu är det väl bara att hoppas på en härlig avslutning med några veckors toppen väder så man kan gå ut och få till några snygga bilder.

Man borde nästan ha med sig en kudde hit så lite det ringer så man hade kunnat ta små powernapps mellan samtalen... Kanske inte hade varit så populärt...

Va händer i veckan? Tisdag nu så en dag är borta men det blev en öl på möllan och en trevlig överraskning. Imorgon ska jag få min humla tillbaka och lämna ifrån mig silverpilen. Hoppas dem har fixat kopplingen.Sen blir det en kul tur i väggrenen från Tomelilla. Humlan är grym i stan pigg och bensinsnål men allt ax försvinner vid 70 så på landsväg är den ingen höjdare. På motorvägen går det ju eftersom där är två filer. Kanske lite som en gädda pigg en liten stund men klarar inte längre sträckor, fan det låter nästan som mig....

Hur kan vi veta att vi är smartare än djur vi förstår ju inte vad dem säger. Djuren kanske diskuterar avancerat skit. Fiskarna i vattnet kanske har avancerade "vägnät" på havets djup. Hur mycket vet vi egentligen? Vetenskaps männen förr i tiden var ju säkra på att jorden var platt. Nu säger inte jag att jorden är platt för det finns det ju bevis för. Men när det enda beviset är statestik finns det egentligen inga bevis.

/Kalle

Funderingar

Har funderat lite över livet eller inte livet så ni tänker fan va tråkigt det här låter.
Vad är meningen med livet? Jag har inget svar och jag försöker inte lura folk genom att säga "har du bara den rätta frågan svarar jag på vad meningen med livet är" , från God VS. Safran. Men vi är väl här för att föra vidare vår art. Nu tänker jag stort inte så lokalt. För att inte evolutionen ska stanna så måste man ju föröka sig. Men egentligen handlar det om att kopiera sig men om det då är som så att man inte hittat nån kopieringsmaskin som man vill göra permanenta kopior med. Visst man hittar andra maskiner vissa fungerar längre än andra vissa har inga papper i maskinen och har dem det får man använda en skyddsfilm så det inte blir några kopior. Men då ställer man frågan va gör man här om man inte tänker kopiera sig? Har man rätt att ta upp plats i evolutionen? Om det är så att man inte kan hitta nån maskin som man är trivs med som man vet hur den fungerar för alla maskiner är ju olika principen är ju den samma men alla fungerar olika. Men om det är så att man vill nån gång i framtiden kopiera sig men inte just nu ska man bara vänta på något bättre att komma förbi?

Ja nej eller äh jag vet inte. F_n va jag velar. Om du som är så förbannat smart ser detta har jag en fråga. Är man förvirrad när man velar?

/K

Afternoon delight

Ja då ska man jobba kväll... Va har jag att berätta egentligen det vet jag inte nu när jag tänker efter. Va vill jag skriva då? Kan väl skriva av mig lite bara då.

Läste i tidningen om en två-åring som dött efter att en farbror/morbror hade våldtagit en 2-ÅRING!?!?!?! Hur fan är människor funtade.

Den Britiska flickan som blev bortrövad i Portugal. Storyn har gått varm i medier i europa och visst det är jättetragiskt och fruktansvärt. Men en fråga som jag ställer mig och jag vet att det är andra som ställt samma fråga men det har inte fått lika stor slagkraft i medier är hur föräldrarna kunde lämna barnen själva i hotellrummet när dem gick iväg för att äta. Frågan är om man som förälder ens gjort det i sitt hemland varför skulle man då göra det när man är på semester.

Va har hänt med människors samvete?

Jag har fått kommentarer som "Han är en sån där jävel som älskar allt och alla" Är det något negativt eller är det bara dem som är skruvade och avtrubbade? Kommentaren kom efter ett snack om politik på en tidigare arbetsplats så ni förstår säkert varför jag ville där ifrån.

Nej nu är lunchen slut så back to work....

/K

inte fan visste jag

att bara för att det är måndag så kan man må så här piss. Eller beror det på något annat fast jag hoppas och tror inte det fast å andra sidan så om det är bara för att det är måndag så va gör jag då på detta jobbet fast så illa trivs jag ju inte. Då är det väl bara det faktum att det är måndag, första dagen på veckan.

Nu har man varit i farten och funderat lite och kanske lite för mycket men jag kom å tänka på en liten historia om björnen som gick i en fälla. Han var ute och gick och var inte tillräckligt försiktig och trampade i en fälla som han visste fanns där eftersom han kände jägaren men han tog sig upp och efter 2-3 veckor när såren hade läkt så var allting frid å fröjd igen. Nu låter det här som världens jävla rappakalja och poängen har jag glömt bort men det handlar väl säkert om att har man åsakat skadan själv så tar det inte så lång tid för att det ska vara läkt igen. Eller något i den stilen.

Nu är snart lunchen slut så tillbaka till arbetet...
Jag var nog rätt trött imorse när jag skrev det första stycket.

/K

RSS 2.0